De wereld op zijn kop … Open Hiring® werft werkgevers aan!

Open Hiring® werft werkgevers aan die onze innovatieve rekruteringsmethode willen uittesten. Voor werkgevers met lef! In samenwerking met de professionele opnamestudio van de UGent hebben we een kort filmpje gemaakt om Vlaamse werkgevers warm te maken voor Open Hiring®: ontdek het hier.

 

Neem de eerste stap: mail ons nu en doe de gratis Open Hiring® SCAN!

Wat verwachten we van de kandidaten? Een open mindset, het lef om het anders aan te pakken, het hanteren van de acht spelregels en vertrouwen in de innovatieve aanpak en het proces. Jullie ervaringen zijn cruciaal en worden meegenomen in het verdere onderzoek. Mail ons nu op openhiring@ugent.be

Wat bieden we? Via een korte scan weet je meteen in welke mate Open Hiring® geschikt is voor jouw bedrijf. De concrete toepasbaarheid van Open Hiring® wordt verder afgetoetst in een diepte-interview. Voor de pilootbedrijven in de Gentse regio voorzien we begeleiding van A tot Z, ondersteuning bij het lanceren van vacatures, het onthaal van kandidaten, onafhankelijke jobcoaching vanuit Divergent-UGent, en nog zoveel meer.

TERUG NAAR OVERZICHT
envelope