Ferm Huishoudhulp bijt de spits af!

Ferm Huishoudhulp start op 3 mei 2021 met aanwerven via Open Hiring®, als eerste pilootbedrijf! Huishoudhelden gezocht voor de Gentse regio.

Het eerste Open Hiring® pilootbedrijf start op!

Gent, 12 april 2021. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, je weet wel door alle omstandigheden van het laatste jaar, maar nu is het zover. Ferm Huishoudhulp staat in de startblokken om de eerste Open Hiring® wachtlijst te openen. En eigenlijk zijn er het zelfs twee, want de Gentse regio wordt opgedeeld in oost en west. Kandidaat-huishoudhelden kunnen zich vanaf 3 mei 2021 aanmelden in de kantoren van Ferm, in Aalter en in Wetteren. De details van die vacatures vind je binnenkort terug bij ... vacatures!

Ferm stelt niet alleen haar deur open voor mensen die 'goesting' hebben om te werken, Ferm stelt werkelijk alles in het werk om kandidaten met open armen te ontvangen en aanwervingen vlot en soepel te laten verlopen. Helemaal volgens de spelregels van Open Hiring®. Jobcoaches van Divergent staan paraat om de kandidaat-huishoudhelden én Ferm te ondersteunen waar nodig. Divergent wenst alle kandidaten én Ferm Huishoudhulp heel veel succes!

TERUG NAAR OVERZICHT
envelope